TERMENI SI CONDITII

Magazinul online disponibil la adresa www.beautydiscount.ro, denumit in continuare BEAUTY DISCOUNT, este administrat de S.C. BEAUTY SHOP DISCOUNT S.R.L., cu sediul social judetul Constanta, persoana juridica romana inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J13/368/2018, avand codul de inregistrare fiscala 38850718, telefon: 0722 951 001.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor;

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Prezentul document denumit in continuare “TERMENI SI CONDITII” reprezinta un contract la distanta care stabileste termenii si conditiile de utilizare si modul de desfasurare a achizitiilor de PRODUSE si SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online www.beautydiscount.ro.

Prin acceptarea de TERMENI SI CONDITII, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document.

BEAUTY DISCOUNT isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile. Orice modificari aduse termenilor si conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

BEAUTY DISCOUNT depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de prezentare, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile ce ruleaza pe magazinul online BEAUTY DISCOUNT nu se cumuleaza cu alte promotii/programe specialee discount.

Daca aveti orice intrebari cu privire la termenii si conditiile de utilizare BEAUTY DISCOUNT, va rugam sa ne contactati prin email la [email protected] sau la numarul de telefon 0722 951 001.

DEFINIREA TERMENILOR UTILIZATI

Utilizator: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare BEAUTY DISCOUNT prin finalizarea procesului de inregistrare.

Client: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.beautydiscount.ro

Vanzator: BEAUTY DISCOUNT care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale ofera produsul consumatorului. Este orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intră sub incidenta OUG nr. 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia.

Distribuitor: o persoana fizica sau juridica, autorizata, care, in cadrul activitatii sale profesionale, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, fabrica, importa, transporta sau comercializeaza produse ori parti din acestea sau presteaza servicii.

Utilizare abuziva: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

Comanda: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un client, ce intervine ca forma contractuala intre BEAUTY DISCOUNT si acesta din urma.

Contract: o comanda confirmata de catre BEAUTY DISCOUNT prin care suntem de acord sa livram clientului produsele solicitate de acesta, iar clientul este de acord sa efectueze plata acestora.

Termeni si conditii: intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Review: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Nota/Rating: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator/client/cumparator fata de un produs. Nota/Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare: formula de adresare catre alti utilizator/client/cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns: informatie scrisa care este transmisa catre utilizator/client/comparator care a adresat o intrebare in site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un utilizator/client/comparator unui alt utilizator/client/comparator in cadrul unei discutii.

Document: prezentele termene si conditii de utilizare.

Newsletter: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzator cu referire la informatiile continute de acesta.

Zile: in cazul in care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucratoare.

Utilizatorii site-ului www.beautydiscount.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti ultizatorii.

CONSIDERATII GENERALE

BEAUTY DISCOUNT ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe pagina sa web, inclusiv descrierea produselor precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, BEAUTY DISCOUNT va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care BEAUTY DISCOUNT constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat comanda dumneavoastra sau contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii comenzii/a contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe internet ofera o experienta diferita fata de cea din magazin. In special, trebuie sa stiti ca:

culorile produselor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, calibrarea monitorului sau display-ului telefonului dumneavoastra. Cu foarte putine exceptii, majoritatea display-urilor vin necalibrate din fabrica, calibrarea fiind un process hardware ce implica scanarea culorilor reproduse de catre monitor si crearea uni profil de culoare in vederea calibrarii. Marimea si forma produselor pot fi percepute diferit in imaginile disponibile pe pagina web fata de realitate, insa BEAUTY DISCOUNT furnizeaza informatii complete privind caracteristicile produselor in descrierile prezentate pentru fiecare produs in parte, inclusiv cantiatea produselor.

Fotografiile si imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare. Produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca BEAUTY DISCOUNT sa nu poata livra total sau partial o comanda. De asemenea, BEAUTY DISCOUNT isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare, in orice moment.

BEAUTY DISCOUNT depune toate eforturile pentru a livra produsele solicitate de cumparator in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in e-mailul cu detalii despre livrare. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare oferite de BEAUTY DISCOUNT (pe website, la telefon sau prin e-mail) sunt doar cu titlu estimativ, bazate pe estimarile firmelor de curierat partenere si, de aceea, pot varia de la caz la caz.

Preturile practicate sunt mentionate pe pagina web www.beautydiscount.ro si aplicate de magazinul BEAUTY DISCOUNT.

BEAUTY DISCOUNT isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.

Comunicarea cu personalul BEAUTY DISCOUNT se poate realiza prin interactiunea telefonica directa cu acestia sau prin adresele de email mentionate la sectiunea “Contact” de pe site-ul web.
Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Nu este permisa utilizarea acestui site web in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea termenilor si conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.

Desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina web, firma noastra nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi site-ul pe riscul propriu, BEAUTY DISCOUNT nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

BEAUTY DISCOUNT are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a PRODUSELOR, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui client/cumparator.

Pentru motive justificate BEAUTY DISCOUNT isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea perturba sau prejudicia in orice fel activitatea BEAUTY DISCOUNT sau a celorlalti clienti.

In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa unui reprezentant al BEAUTY DISCOUNT pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus-mentionate.

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si metoda de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si, implicit, nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul web.

Prin lansarea unei comenzi pe BEAUTY DISCOUNT, clientul este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Daca BEAUTY DISCOUNT confirma executarea unei comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre firma noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (prin e-mail sau SMS) din partea societatii catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

BEAUTY DISCOUNT nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Asadar, contractul intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat.

PROCESAREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. In cazul mai multor comenzi plasate de pe celasi cont, avem nevoie de confirmare telefonica pentru a putea expedia coletele.
In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei comenzi pe www.beautydiscount.ro si confirmata, ulterior, de catre firma noastra. Produsele au caracteristicile mentionate pe magazinul online www.beautydiscount.ro.

PRETUL CONTRACTULUI

Preturile produselor sunt acelea mentionate pe www.beautydiscount.ro. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja confirmate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

In cazul in care CUMPARATORUL nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de COMANDA, BEAUTY DISCOUNT va considera COMANDA anulata si CUMPARATORUL va fi notificat despre aceasta prin e-mail sau SMS.

BEAUTY DISCOUNT depune toate eforturile pentru ca preturile afisate sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care reprezentantii firmei noastre descopera o eroare legata de pretul unui/unor PRODUS/PRODUSE comandate deja de catre CUMPARATOR, acesta va fi informat cat mai curand posibil, cu privire la eroarea produsa. In aceste situatii, CUMPARATORUL va avea optiunea fie de a reconfirma COMANDA la pretul corect, fie de a anula COMANDA.  In cazul in care CUMPARATORUL decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale PRODUSELOR, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul PRODUSELOR comandate, BEAUTY DISCOUNT va oferi rambursarea diferentei in cel mai scurt timp posibil, dar fara a depasi 10 zile de la data anularii. In masura in care BEAUTY DISCOUNT nu a informat CUMPARATORUL cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune si a confirmat COMANDA, contractul valabil incheiat va fi executat in mod corespunzator si PRODUSELE vor fi livrate in conformitate MODALITATILE DE LIVRARE de mai jos.

Preturile afisate includ TVA precum si orice alta taxa dar nu includ cheltuielile de ambalare, expediere si livrare.

Va informam ca documentele justificative aferente comenzii sunt disponibile in contul de utilizator. In conformitate cu legea privind inregistrarea de vanzari, vanzatorul este obligat sa elibereze un document justificativ pentru cumparator.

METODELE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA.

BEAUTY DISCOUNT va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Platile se fac numai in moneda nationala – leu/lei.

Platile se pot efectua in sistem ramburs sau prin depunere de numerar in cont.

Plata in sistem ramburs: se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii PRODUSULUI printr-o firma de curierat, plata PRODUSULUI se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Depunere de numerar in cont: se poate face prin internet banking sau la oficiile Raiffeisen Bank din intreaga tara, in contul bancar mentionat in factura proforma emisa de SOCIETATE. Pentru plata prin depunere de numerar in cont, expedierea marfii se face doar dupa confirmarea platii.

TITULAR CONT: BEAUTY SHOP DISCOUNT

IBAN: RO62RZBR0000060021660250

Atentie! Pentru clientii ce au comenzi neridicate din motive imputabile exclusiv acestora, plata se poate efectua doar prin virament bancar.

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, BEAUTY DISCOUNT se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate PRODUSELOR si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

BEAUTY DISCOUNT va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea PRODUSELOR va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra PRODUSELOR si serviciilor va fi transferata CLIENTULUI doar in momentul incasarii contravalorii acestora.

TERMENII LIVRARII

BEAUTY DISCOUNT livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare BEAUTY DISCOUNT va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care BEAUTY DISCOUNT primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de BEAUTY DISCOUNT pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Pentru clientii care au optat pentru livrarea locala in orasul Constanta, comanda confirmata poate fi livata in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de cum se stabileste telefonic si de comun acord cu clientul.

Atentie! Nu putem livra produsele in afara Romaniei.

MODALITATILE DE LIVRARE

Dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, clientul va primi un e-mail sau SMS ce va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, valoarea comenzii, modalitatea de plata.

BEAUTY DISCOUNT isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de maxim 14 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, BEAUTY DISCOUNT va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

BEAUTY DISCOUNT poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid cu care colaboreaza compania noastra, conform optiunii CLIENTULUI. Dupa semnarea documentelor de livrare, CUMPARATORUL dobandeste posesia fizica a PRODUSELOR comandate. Din acest moment, CUMPARATORUL preia toate riscurile asupra PRODUSELOR, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare. VANZATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea necorespunzatoare a produselor.

In cazul in care CUMPARATORUL nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia PRODUSELE in numele sau. Reprezentantul CUMPARATORULUI trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele CUMPARATORULUI, PRODUSELE.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe BEAUTY DISCOUNT s

se poate face prin urmatoarele mijloace, in functie de optiunea clientului:

 • SameDay – 17 lei/expeditie
 • FanCourier – 17 lei/expeditie
 • Posta Romana – 15 lei/expeditie (momentan indisponibil)

Prin SameDay Courier termenul de livrare este in general de maxim 3 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 7 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depsiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.). Livrarea coletelor sambata este posibila, dar nu poate fi garantata. Livrarea se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa mentionata de catre dumneavoastra) Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre firma de curierat. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acesta va fi returnat catre firma noastra.

Prin Posta Romana termenul de livrare este in general de maxim 6 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei si de maxim 10 zile pentru localitatile din zone cu acces limitat. Preluarea coletului se face de catre client, din cel mai apropiat oficiu postal de care apartine, in baza avizului postal primit la adresa mentionata in formularul de comanda.

Atentie! Ca masura restrictiva pentru clientii care nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral, in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 951 001 sau prin email la [email protected]

GARANTII

BEAUTY DISCOUNT este retailer romanesc online de produse cosmetice si ofera garantia comercializarii doar de produse originale si de calitate, provenite numai din surse autorizate. Toate PRODUSELE comercializate de catre BEAUTY DISCOUNT beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. PRODUSELE sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat(e), CUMPARATORII au la dispozitie adresa de email [email protected] sau numarul de telefon 0722 951 001.

ATENTIE! Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru intelegere! In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

 

POLITICA DE RETUR 

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice, conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. Plata transportului aferenta produsului returnat, respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire, ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre BEAUTY DISCOUNT a coletului cu produsul returnat.

Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, va fi facuta in termen de maxim 3 zile de la receptionarea de catre BEAUTY DISCOUNT a coletului cu produsele returnate.

BEAUTY DISCOUNT se obliga la rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii, numai in cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site sau in care produsul comandat a fost livrat gresit. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

In situatia unui retur, CLIENTUL are obligatia sa returneze si cadourile primite odata cu produsul/produsele comandat(e) initial. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de documentele de achizitie si de formularul de retur.

Nu se admit la retur:

 •  produse care au fost desfacute
 •  produse care au fost testate/utilizate
 •  produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 •  produse achizitionate de la alte magazine
 •  produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
 •  produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus;
 2. Completati formularul standard de retur pe care il puteti accesa aici (link catre document .pdf);
 3. Contactati-ne telefonic 0722 951 001 sau prin email la [email protected]
 4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului.
 5. Expediati coletul la adresa care v-a fost mentionata de reprezentantul firmei, prin serviciul de curierat rapid  SameDay.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un reprezentant al firmei care se va ocupa de returul dumneavoastra.

ATENTIE! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului, in vederea returnarii acestuia, apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului, ce nu fost ambalate corespunzator la expediere, nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus, firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

SESIZARI SI RECLAMATII

Sesizarile sau reclamatiile legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e se pot comunica (verbal sau scris) in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile de la primirea acestora.

Ne dorim intotdeauna o solutionare amiabila a oricaror dispute. In calitate de consumator, aveti acum aceasta optiune. Pentru pentru SESIZARI SI RECLAMATII puteti sa ne scrieti un email detaliat la adresa [email protected] si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru remedierea situatiei.

 Autoritatea competentă în România este Autoritatea Națională pentru Protectia Consumatorilor, https://www.anpc.ro/.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR BEAUTY DISCOUNT este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

BEAUTY DISCOUNT colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.beautydiscount.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza „cookie-uri” pe calculatorul vizitatorului, ce sunt utilizate pentru autentificare, adaugarea de produse in cos, plasarea de comenzi si colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de inregistrare CLIENT;
 • Formularul de actualizare a informatiilor CLIENTULUI;
 • Formularul de plasare a COMENZILOR;
 • Formularul de contact;
 • Formularul de recenzii produse;
 • Formularul de abonare newsletter;

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu CLIENTii
 • Facturarea PRODUSELOR/SERVICIILOR comandate de catre dumneavoastra
 • Informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate
 • Livrarea PRODUSELOR
 • Informarea UTILIZATORILOR cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor PRODUSE
 • Informarea UTILIZATORILOR asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
 • Informarii UTILIZATORILOR privind situatia contului de pe BEAUTY DISCOUNT, evolutia si starea COMENZILOR, precum si evaluarea PRODUSELOR si serviciilor oferite.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, BEAUTY DISCOUNT isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate doar Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice UTILIZATOR care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul BEAUTY DISCOUNT poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected].

In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul de dezabonare din footer-ul newsletter-ului BEAUTY DISCOUNT primit prin email.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei facuta catre BEAUTY DISCOUNT.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Constanta sau de catre instantele de judecata competente din Judetul Constanta.

Pentru informare si suport sau sesizari si reclamatii, ne puteti contacta prin email la [email protected]. Puteti sa ne scrieti un email detaliat si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru remedierea situatiei.

UTILIZAREA COOKIE-urilor

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt salvate in browser-ul dvs. Acestea sunt descarcate in browser-ul dvs. prima oara cand accesati site-ul nostru. La urmatoarea dvs. accesare a site-ului nostru, informatiile continute de acestea sunt trimise inapoi la website-ul initial (first party cookie) sau catre un alt site, caruia ii apartine (third party cookie). Astfel, este recunoscut faptul ca site-ul a fost deschis cu browser-ul respectiv, iar statusul este modificat, de exemplu afisarea anumitor continuturi. In acest sens, Cookie-urile memoreaza de exemplu produsele adaugate in cos, preferintele sau modul in care utilizati un site.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile BEAUTY DISCOUNT pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: (ex: preferintele in materie de confidentialitate online sau cosul de cumparaturi.) De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator acceseaza paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definite in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. In acet moment perioada de pastrare a Cookie-urilor fixe generate de magazinul nostru online este de maxim 30 de zile (Cos de cumparaturi persistent, Autentificare persistenta)

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru autentificare
 • Cookie-uri pentru stocarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Cookie-uri ale companiilor terte (Google, Facebook)

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web).            Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Blocarea Cookie-urilor face imposibila autentificarea si plasarea de comenzi pe BEAUTY DISCOUNT.

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou.

Nu utilizam cookie-uri pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale!

POSTAREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Postarea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre UTILIZATORI/CLIENTI/CUMPARATORI, accesand pagina fiecarui produs in sectiunea „Recenzii”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe site, UTILIZATORII/ CLIENTII/CUMPARATORII acorda firmei o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul BEAUTY DISCOUNT de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare UTILIZATOR/ CLIENT/CUMPARATOR, in momentul inscrierii de Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli: 

 •  sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale);
 •  sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta orice alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR;
 •  sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 •  sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fara a face referire la alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
 •  sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 •  sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca BEAUTY DISCOUNT – sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre BEAUTY DISCOUNT sau sa inscrie Parerea Clintilor/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
 •  sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul ca mijloc de comunicare cu VANZATORUL, in acest sens se vor folosi datele de contact inscrise pe site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, UTILIZATORUL/CLIENTUL/CUMPARATORUL va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Parerea Clientilor, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care este afisat sub titlul fiecarui produs. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre VANZATOR pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii site-ului.

In cazul in care VANZATORUL constata incalcarea Termenilor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI/CUMPARATORULUI de a inscrie Parerea Clintilor/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile „Recenzii”.

INFORMATII LEGALE / RASPUNDEREA SOCIETATII

BEAUTY DISCOUNT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe MAGAZIN ONLINE.

BEAUTY DISCOUNT nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii MAGAZIN ONLINE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe MAGAZINUL ONLINE.

BEAUTY DISCOUNT nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea PRODUSELOR.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BEAUTY DISCOUNT si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din judetul Constanta.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest MAGAZIN ONLINE sunt proprietatea intelectuala a S.C. BEAUTY SHOP DISCOUNT S.R.L.. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale MAGAZIN ONLINE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, S.C. BEAUTY SHOP DISCOUNT S.R.L. poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online.

Intregul continut al site-ului BEAUTY DISCOUNT – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. BEAUTY SHOP DISCOUNT S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de Legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

ATENTIE! Folosirea fara acordul S.C. BEAUTY SHOP DISCOUNT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate informatiile prezentate pe www.beautydiscount.ro reprezinta proprietatea S.C. BEAUTY SHOP DISCOUNT S.R.L. Folosirea acestor informatii fara acordul firmei noastre se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti pe [email protected]

 DISCLAIMER

Toate fotografiile PRODUSELOR prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de PRODUSUL vandut. Pot exista cazuri cand imaginea prezentata sa nu fie actualizata la infatisarea curenta/actuala a PRODUSELOR.   Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Denumirea/designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul/ furnizorul, in niciun fel fata de CLIENT.

Acest document de acord intre parti a fost redactat in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.