POLITICA DE LIVRARE

BEAUTY DISCOUNT va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, BEAUTY DISCOUNT va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care BEAUTY DISCOUNT primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de BEAUTY DISCOUNT pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de CLIENT la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un mesaj de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Atentie! Nu putem livra produsele in afara Romaniei.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe www.beautydiscount.ro se poate face prin urmatoarele mijloace, in functie de optiunea clientului:

 • SameDay -17 lei/expeditie
 • FanCourier -17 lei/expeditie
 • Posta Romana – 15 lei/expeditie(Indisponibil momentan)

Prin Posta Romana termenul de livrare este in general de maxim 6 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei si de maxim 10 zile pentru localitatile din zone cu acces limitat. Preluarea coletului se face de catre client, din cel mai apropiat oficiu postal de care apartine, in baza avizului postal primit la adresa mentionata in formularul de comanda.

Atentie! Ca masura restrictiva pentru clientii care nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral, in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 951 001 sau prin email la [email protected]

INFORMATII DESPRE LIVRARE

BEAUTY DISCOUNT va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe magazinul online pentru produsul comandat, la data generarii comenzii sau in cel mult 30 de zile de la data la care clientul a generat comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In  cazul in care nu poate executa contractul datorita faptului ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, firma va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre client pentru produsul/produsele sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, BEAUTY DISCOUNT va anunta clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care BEAUTY DISCOUNT primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, firma poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a contractului sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Produsele comercializate de www.beautydiscount.ro pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un mesaj de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Pentru clientii care au optat pentru livrarea locala in orasul Constanta, comanda confirmata poate fi livata in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de cum se stabileste telefonic si de comun acord cu clientul.

Atentie! Nu putem livra produsele in afara Romaniei.

POLITICA DE RETUR

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice, conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. Plata transportului aferenta produsului returnat, respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire, ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre BEAUTY DISCOUNT a coletului cu produsul returnat.

Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, va fi facuta in termen de maxim 3 zile de la receptionarea de catre BEAUTY DISCOUNT a coletului cu produsele returnate.

In situatia unui retur, CLIENTUL are obligatia sa returneze si cadourile primite odata cu produsul/produsele comandat(e) initial. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de documentele de achizitie si de formularul de retur.

            Nu se admit la retur:

 •  produse care au fost desfacute
 •  produse care au fost testate/utilizate
 •  produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 •  produse achizitionate de la alte magazine
 •  produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
 •  produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

BEAUTY DISCOUNT se obliga la rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii, numai in cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site sau in care produsul comandat a fost livrat gresit. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus;
 2. Completati formularul standard de retur pe care il puteti accesa aici (link catre document .pdf);
 3. Contactati-ne telefonic 0722 951 001 sau prin email la adresa [email protected];
 4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului.
 5. Expediati coletul la adresa care v-a fost mentionata de reprezentantul firmei, prin serviciul de curierat rapid  SameDay.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un reprezentant al firmei care se va ocupa de returul dumneavoastra.

ATENTIE! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului, in vederea returnarii acestuia, apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului, ce nu fost ambalate corespunzator la expediere, nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus, firma isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.