COMENZI ONLINE

BEAUTY DISCOUNT nu impune clientilor sai o comanda minima. Pentru a putea lansa o comanda online, aveti doua modalitati:

  •  sa completati direct formularul de comanda

sau

PROCESAREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate online sau telefonic de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea, procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de un reprezentant al firmei noastre va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

ANULAREA UNEI COMENZI

In cazul in care ati plasat o comanda pe www.beautydiscount.ro si doriti ca aceasta sa nu mai fie expediata va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil. In acest mod veti putea evita neplacerile cauzate de neridicarea coletului. O comanda ce nu a fost ridicata va avea ca si consecinta directa aplicarea unui sold pozitiv in contul clientului. Valoarea soldului este echivalenta cu costul transportului dus – intors mentionat de client in formularul de comanda. Un client care nu si-a ridicat o comanda va avea intotdeauna, ca si optiune viitoare de plata agreata, achitarea in avans (prin virament bancar) a produselor dorite.

Pentru informatii sau detalii suplimentare referitoare la aspectul descris mai sus, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 951 001 sau prin email la [email protected]

MODALITATI DE PLATA

BEAUTY DISCOUNT agreeaza in acest moment urmatoarele modalitati de plata pentru produsele afisate pe www.beautydiscount.ro:

  •  plata in sistem ramburs in momentul predarii acestuia de catre curierul rapid;
  •  plata prin depunere de numerar in contul bancar deschis la Raiffeisen Bank

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.

BEAUTY DISCOUNT va emite catre client o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Plata in sistem ramburs se face in numerar, integral, la livrarea produselor. In cazul livrarii produselor printr-o firma de curierat, plata se face dupa verificarea integritatii coletului de catre client. In momentul in care curierul preda coletul, clientul trebuie sa se asigure ca sigiliul acestuia nu prezinta urme de desfacere. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Depunerea de numerar in cont se poate face prin serviciul de internet banking sau la oficiile Raiffeisen Bank din intreaga tara, in contul bancar mentionat in factura proforma emisa de societatea noastra. Pentru plata prin depunere de numerar in cont, expedierea marfii se face doar dupa prezentarea dovezii platii efectuate si/sau confirmarea platii.

TITULAR CONT: BEAUTY SHOP DISCOUNT

IBAN: RO62RZBR0000060021660250

Atentie! Pentru clientii ce au comenzi neridicate din motive imputabile exclusiv acestora, plata se poate efectua doar prin virament bancar.

In afara de cazul in care este agreat de societate si client diferit, BEAUTY DISCOUNT se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre clienti in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul clientului.

BEAUTY DISCOUNT va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare la client. Livrarea produselor va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferata clientului doar in momentul incasarii contravalorii acestora.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe www.beautydiscount.ro se face prin urmatoarele mijloace, in functie de optiunea clientului:

  • SameDay – 16.9 lei/expeditie
  • FanCourier-16.9 lei/expeditie
  • Posta Romana – 15 lei/expeditie

Prin SameDay Courier termenul de livrare este in general de maxim 3 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 7 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depsiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.). Livrarea coletelor sambata este posibila, dar nu poate fi garantata. Livrarea se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa mentionata de catre dumneavoastra) Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre firma de curierat. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acesta va fi returnat catre firma noastra.

Prin Fan Courier termenul de livrare este in general de maxim 3 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 7 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depsiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.). Livrarea coletelor sambata este posibila, dar nu poate fi garantata. Livrarea se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa mentionata de catre dumneavoastra) Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre firma de curierat. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acesta va fi returnat catre firma noastra.

Prin Posta Romana termenul de livrare este in general de maxim 6 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei si de maxim 10 zile pentru localitatile din zone cu acces limitat. Preluarea coletului se face de catre client, din cel mai apropiat oficiu postal de care apartine, in baza avizului postal primit la adresa mentionata in formularul de comanda.

Atentie! Ca masura restrictiva pentru clientii care nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral, in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 951 001 sau prin email la [email protected]

INFORMATII DESPRE LIVRARE

BEAUTY DISCOUNT va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe magazinul online pentru produsul comandat, la data generarii comenzii sau in cel mult 30 de zile de la data la care clientul a generat comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa contractul datorita faptului ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, firma va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre client pentru produsul/produsele sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, BEAUTY DISCOUNT va anunta clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care BEAUTY DISCOUNT primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, firma poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a contractului sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Produsele comercializate de www.beautydiscount.ro pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un mesaj de notificare cu privire la noul status al comenzii.

VALABILITATEA PRODUSELOR COSMETICE

Toate produsele cosmetice pe care le folosim au o durata de viata limitata. Exista doi parametri importanti de care trebuie sa tinem cont atunci cand utilizam acest tip de produse:

  •  durata de viata la raft – intervalul de timp in care un produs poate fi depozitat/expus fara ca acesta sa isi modifice caracteristicile chimice;
  •  termenul de valabilitate al produsului – este inscriptionat pe eticheta acestuia sub forma unui simbol grafic: o cutiuta cu capacul deschis insotita de un numar (3M, 6M, 12M, 24M, 36M). Acest numar reprezinta numarul de luni de valabilitate a produslui si se calculeaza de la prima deschidere a ambalajului.

Atentie! Utilizarea produselor cosmetice expirate poate cauza reactii alergice iar in unele cazuri poate duce la aparitia unor probleme de sanatate.

Datorita substantelor volatile pe care le contin, produsele cosmetice isi pot pierde din propietati mult mai rapid decat termenul indicat pe ambalaj. Pentru a preveni aparitia acestor situatii evitati sa lasati produsul cu ambalajul deschis o perioada de timp mai indelungata. Depozitarea produselor cosmetice trebuie sa se faca in locuri cu temperatura constanta, ferite de lumina directa a soarelui sau de umezeala excesiva.

Daca produsul capata un miros sau o culoare suspecta, va recomandam sa il aruncati pentru a evita utilizarea lui accidentala.
BEAUTY DISCOUNT este retailer al tuturor brandurilor pe care le vinde prin intermediul www.beautydiscount.ro. Puteti cumpara oricare dintre produsele disponibile in magazinul nostru online fara grija ca ar putea exista printre ele produse expirate sau contrafacute.