www.beautydiscount.ro reprezinta o experienta de cumparaturi dedicata exclusiv frumusetii. Este un concept de magazin online care va asigura intotdeauna cele mai mici preturi la cele mai populare produse pentru machiaj.

      Prin BEAUTY DISCOUNT indrazneste sa descoperi un nou mod de a iti pune in valoare frumusetea: cu standarde de calitate autentice, produsele comercializate sunt destinate sa fie o placere accesibila tuturor printr-o gama variata de produse (atat ale brandurilor celebre, cat si ale celor exclusiviste).

      Suntem de parere ca frumusetea pusa in valoare de produse cosmetice de calitate, trebuie sa fie mereu in pas cu tendintele!

Produsele care se regasesc in oferta noastra sunt 100% originale deoarece sunt achizitionate numai de la producatori autorizati, fapt ce face imposibila comercializarea de bunuri de o calitate indoielnica sau care nu sunt originale. Produsele sunt achizitionate de la aceleasi surse care furnizeaza produsele si in magazinele traditionale, din mall-uri sau alte centre comerciale.

      Suntem prezenti pe aceasta piata inca din 2015 iar clientii nostri beneficiaza de confortul unei alegeri sigure. Preturile sunt cu adevarat foarte accesibile, chiar surprinzator de mici, deoarece marja de adaos este foarte mica. Dorim ca accesul dumneavoastra la produse de calitate sa nu fie inlesnit de preturi mari, nejustificate. Spre deosebire de magazinele fizice, magazinul online nu are costuri mari de administrare iar in comparatie cu alti comercianti, beneficiem de preturi de achizitie extrem de avantajoase.

      Multumita acestor aspecte, suntem capabili sa oferim produse de calitate la cele mai mici preturi. Va multumim ca sunteti interesati de produsele noastre si va felicitam pentru alegerile facute!